top of page

lør. 22. jun.

|

Gudhjem

Sommer Flow

Vores indre sommer er perioden omkring ægløsningen. Her er ofte fuld fart på inden i kvindekroppen, energien vender ud mod verden og for mange opleves denne tid let og lækkert.

Sommer Flow
Sommer Flow

Tid og sted

22. jun. 2024, 13.30 – 16.00

Gudhjem, Vassebækvej 3, 3760 Gudhjem, Danmark

Om eventet

Sommer Flow

Vores indre sommer er perioden omkring ægløsningen. Her er ofte fuld fart på inden i kvindekroppen, energien vender ud mod verden og for mange opleves denne tid let og lækker. Kreatovotet, nydelse, gøren står klar parat her. Men perioden kan for nogen også være et tidspunkt hvor vi slår os lidt, og faktisk oplever mange at sommeren næsten har to faser i sig selv, op til og efter selve ægløsningen. Vi kigger derfor på både superpowers og udfordringer for perioden. Kropsligt kalder den indre sommer hos mange på massere af bevægelse, og vi vil denne dag arbejde med en praksis der giver følelsen af lækkerhed, styrke og bevægelighed for hele kroppen. Selvfølglig med udgangspunkt i vores bækken og bækkenbund som kerne.

Jeg glæder mig til at dele denne vidunderlige årstid med dig, så du også kan give dig kærligt hen til denne del af din tilbagevendende cyklus.

  • Cyklusviden med fordybelse i din indre sommer
  • Bevægelsespraksis der passer til kvindekroppen og til den indre årstid

Lørdag d 22.juni 2024

Vassebækvej 3

Kl 1330 -1600

Din investering: 350kr

Tilmelding via hjemmeside eller pb til mig, din plads er sikret ved betaling, og beløbet refunderes ikke.

Jeg glæder mig til at se dig kvinde.

Kærligst Line

Billetter

  • Sommerflow

    350,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del på sociale medier

bottom of page