top of page

fre. 06. sep.

|

Gudhjem

KVINDE - Din cyklus kalder

Længes du efter: - at stå stærkt med din cyklus og fordybe dig i det at være et cykliske væren? - at få konkret inspiration til bevægelsespraksis der er afstemt kvindekroppens design? - at tage tid til dig selv?

KVINDE - Din cyklus kalder
KVINDE - Din cyklus kalder

Tid og sted

06. sep. 2024, 14.00 – 08. sep. 2024, 11.30

Gudhjem, Vassebækvej 3, 3760 Gudhjem, Danmark

Om eventet

Vi trækker os tilbage fra hverdagen, og mødes til dage med egenomsorg og selvkærlighed.  Til en fælles udånding, hvor du nærer dig selv og forbinder dig med din cyklus og dit kvindeliv.

Dagene er til dig som drømmer om balancen mellem det bløde og det stærke, både kropsligt og i din væren, og som virkelig gerne vil bliver klogere på potentialet for den fysiske, mentale og emotionelle velvære der opstår, når vi SAMarbejder med vores cyklus.  Fordi vi som kvinder påvirkes af vores cyklus uanset om vi ved det eller ej, så kan vi hente så meget værdifuld viden, at leve med en kærlig opmærksomhed på netop vores cyklus.

Pris: 3000kr Datoer: 06-08 September 2024

Jeg vil kærligt guide dagene, som handler om det cyklisk levede liv.  Vi tager udgangspunkt i de 4 indre årstider, vi arbejder kropsligt og med de levede erfaringer som ledestjerne. Du vil få redskaber til at tracke din cyklus, så du dag for dag øger din evne til at forstå de signaler du får herfra.   Vi arbejder med bevægelse, både funktionelt og restorativt, blødt og dejligt nærende, for at forbinde os med vores bækken som det feminine kraftcenter det er. Vi skal skabe kreativt med vores hænder, og vi skal dyrke roen, de meningsfulde samtaler og egne refleksioner.  I vil mærke jeres indre styrke og sårbarhed, og I vil opleve den nærende rå energi fra den kvindekraft der opstår, når vi samles i kærlig cirkel.

Naturforbindelse vil være en del af din oplevelse, vi skal bevæge os i naturen, mærke den og sidde sammen om bålet.  Vi spiser nærende vegetarisk mad, fuld af smag og vitalitet -  tilberedt direkte fra marken.

Der er begrænsede antal pladser, så reserver din plads allerede nu.

Det praktiske:

Dagene starter fredag kl. 14 og slutter søndag kl.1130

Indkvartering står du selv for.  Der findes et væld af fine airbnb eller små pensionater og hoteller i fx gudhjem knap 4 km væk.

Rø Jordbrug danner rammen for dagene – på adressen Vassebækvej 3, 3760 Gudhjem.

Stedet er et lille familiedrevet jordbrug, som udover at pleje og dyrke jordene efter regenerative principper også producerer forskellige fødevarer til de lokale restauranter. Der afholdes desuden naturoplevelser for besøgende på Bornholm, heriblandt overnatning i glampingtelte,  langbordsmiddage i marken og familielejr om sommeren. Se mere om stedet her: www.roejordbrug.dk samt Rø Jordbrug sociale medier.

Forplejning undervejs består af økologisk og vegetarisk mad. Råvarerne kommer direkte fra Rø Jordbrugs egen mark, eller fra andre af øens små fødevareproducenter.

Billetter

  • KVINDE - Din cyklus kalder

    Fra 3.000,00 kr. til 5.500,00 kr.
    • 3.000,00 kr.
    • 5.500,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del på sociale medier

bottom of page