top of page

fre. 24. maj

|

Gudhjem

KVINDE - Din cyklus kalder

Længes du efter: - at stå stærkt med din cyklus og fordybe dig i det at være et cykliske væren? - at få konkret inspiration til bevægelsespraksis der er afstemt kvindekroppens design? - at tage tid til dig selv?

KVINDE - Din cyklus kalder
KVINDE - Din cyklus kalder

Tid og sted

24. maj 2024, 14.00 – 26. maj 2024, 11.30

Gudhjem, Vassebækvej 3, 3760 Gudhjem, Danmark

Om eventet

Vi trækker os tilbage fra hverdagen, og mødes til dage med egenomsorg og kærlighed til dig.  Til en fælles udånding, hvor du nærer dig selv og forbinder dig med din cyklus og dit kvindeliv.

Dagene er til dig som drømmer om balancen mellem det bløde og det stærke, både kropsligt og i din væren, og som virkelig gerne vil bliver klogere på potentialet for den fysiske, mentale og emotionelle velvære der opstår, når vi SAMarbejder med vores cyklus.  

Fordi vi som kvinder påvirkes af vores cyklus uanset om vi ved det eller ej, så kan vi hente så meget værdifuld viden, at leve med en kærlig opmærksomhed på netop vores cyklus.

Pris: 3000kr  

Datoer:  24.-26. Maj 2024

3 dage med fordybelser i:

  • Cyklusforståelse:  Herunder får du redskaber med dig om de 4 indre årstider, hvordan du kan bruge tracking af din cyklus og den medfølgende cyklusbevidsthed til at leve den bedste version af dig.
  • Bevægelsespraksisser for kvindekroppen: Vi arbejder både funktionelt og restorativt, med hele kroppen, samt med specifik fokus på underlivet og bækkenet.

Vi skal samtale og lytte, have tid til egne reflektioner, være i naturen, sidde om bålet, og vi skal dyrke roen, mærke både den indre styrke og sårbarhed.

Jeg guider kærligt, så dagene føles trygge og gode for både krop og sind.  

Det handler om at vi tager vores kraft tilbage til os selv, og vi skal gennem kroppen, og have kontakten til vores cyklus, så vi står stærkt med os selv.

Du får desuden 30 minutters online 1:1 efter retreatets afslutning hvor jeg kan guide dig i dit videre arbejde med fx din cyklustracking eller bækkenbundsforbindelse.

Der er begrænsede antal pladser, så reserver din plads allerede nu.

Det praktiske:

Dagene starter fredag d 24.maj 2024  kl. 14 og slutter søndag d 26.maj 2024 kl.1130

Indkvartering står du selv for.  Der findes et væld af fine airbnb eller små pensionater og hoteller i fx gudhjem knap 4 km væk.

Rø Jordbrug danner rammen for dagene – på adressen Vassebækvej 3, 3760 Gudhjem.

Der er nærende, økologisk og vegetarisk forplejning undervejs.  5 hovedmåltider samt snacks, vand og urtethe undervejs.    Din investering er 3000kr.

Send en mail for at tilmelde dig, og din plads er sikret når betalingen er modtaget. 

Der er ikke muligt at få refunderet din billet, men jeg hjælper gerne med at afsætte til anden side hvis der er behov.

Billetter

  • KVINDE - Din cyklus kalder

    Fra 2.500,00 kr. til 4.500,00 kr.
    • 2.500,00 kr.
    • 4.500,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del på sociale medier

bottom of page